Γενικά

Το δ.σ. του εμπορικού συλλογου Κιλκίς τονίζει: «Ο κόσμος έστειλε το μήνυμα»

«Ο εμπορικός κόσμος έστειλε το μήνυμα, ότι δεν αντέχει άλλο, και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν από όλους όσους αποφασίζουν γιά εμάς χωρίς εμάς», τονίζει το διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου Κιλκίς, που με ανακοίνωσή του απονέμειεύσημα στους καταστηματάρχες γιά την μαζική συμμετοχή τους στην απεργία της Πέμπτης 4.2.16, με κλείσιμο των καταστημάτων.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του εμπορικού συλλόγου Κιλκίς θέλουμε να συγχαρούμε τα καταστήματα που συμμετείχαν στην απεργία, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η μαζική συμμετοχή των εμπόρων, δίνει ένα μήνυμα ελπίδας ώστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ να αντιμετωπίσουμε τις καταιγιστικές αρνητικές εξελίξεις και τα προβλήματα, που μαστίζουν τον κλάδο μας.
Ο εμπορικός κόσμος έστειλε το μήνυμα ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ, και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν από όλους όσους αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.
Ελπίζουμε, ότι οι ιθύνοντες θα ακούσουν την φωνή αγωνίας των μικρομεσαίων της αγοράς και θα λάβουν μέτρα, που θα αναστρέψουν την τωρινή κατάσταση και θα σηματοδοτήσουν την αρχή της ανάπτυξης.

Όσο για αυτούς, που επέλεξαν να ανοίξουν τα καταστήματα τους (μικρή μερίδα καταστημάτων εστίασης), σε αυτήν την «μάχη» βάλαμε πλάτη όλοι εμείς οι υπόλοιποι, και ελπίζουμε την επόμενη φορά να είστε μαζί μας στο δρόμο σε κοινούς αγώνες!».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]