Αθλητισμός

Καλή εμφάνιση τριών στελεχών του Αίαντος σε αγώνα 10.000 μέτρων

Διεξήχθη την Κυριακή 28.9.14 στην Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, ο εκεί ετήσιος αγώνας δρόμου 10.000μ. επί δημοσίας οδού, με την επωνυμία «Υψηλάντειος Δρόμος».
Στον αγώνα, τον οποίο συνδιοργάνωσαν ο τοπικός μορφωτικός ποντιακός σύλλογος «Αλέξανδρος Υψηλάντης» και ο αθλητικός πολιτιστικός σύλλογος δρομέων Πιερίας «Ζευς», με την υποστήριξη της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, έλαβαν μέρος 148 αθλητές και αθλήτριες στην μεγαλύτερη έως σήμερα συμμετοχή στην διοργάνωση.
Ανάμεσά τους, και τρία στελέχη, δύο αθλητές και μία αθλήτρια του Αίαντος Κιλκίς, που πραγματοποίησαν αξιόλογη εμφάνιση.ΑΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ 1
Ετσι, η Μαρία Στάμου τερμάτισε 49η στην γενική κατάταξη με 53.35, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στην κατηγορία γυναικών, ενώ ο Σταύρος Κατσαρώνας τερμάτισε 44ος με 52.54 και ο Παναγιώτης Αβραμίδης 58ος με 54.43.
Οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων του Αίαντος συνεχίζουν την προετοιμασία τους υπό την επίβλεψη του Φίλιππου Μισαηλίδη.
Όποιος αθλούμενος δρομέας ενδιαφέρεται να ενταχθεί στο τμήμα κλασικού αθλητισμού του Αίαντος Κιλκίς μπορεί να τηλεφωνήσει στο 6947 325628 (Αλέξανδρο Παυλίδη).

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα