Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Εμείς και …εμείς

Τακτικός αναγνώστης της στήλης αναφέρει σε σχόλιό του τα εξής:

«Παρατήρησα τον αριθμο ψήφων, που έλαβαν οι αντιπρόσωποι του Κιλκίς γιά το επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικά έμεινα άφωνος από τον αριθμό που έλαβε ο τελευταίος εξ αυτών.

Μόλις …τέσσερες (!) ψήφοι γιά τον αναπληρωματικόι σύνεδρο Κιλκίς του κόμματος.

Και η απορία μου είναι, πόσο αντιπροσωπευτική μπορεί να είναι μία τέτοια επιλογή, καθώς η αντιπροσωπευτικότητα μπορεί ανέτως να οριοθετηθεί σε …οικογενειακό επίπεδο. Ο εαυτός του, η προσφιλής σύζυγος και τα δύο τέκνα!

Το ίδιο συμβαίνει και με την πλειοψηφία των υπολοίπων από τους τακτικούς συνέδρους, καθώς η αντιπροσωπευτικότητα πρακτικώς επεκτείνεται στο …στενό οικογενειακό περιβάλλον!

Οχι βεβάιως, ότι τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά και σε άλλα κόμματα, όπου η αντιπροσωπευτικότητα μπορεί να φθάνει μέχρι το …«είδωλο του συνέδρου στον καθρέφτη του»!

Και να σκεφθεί κανείς ότι αναφερόμαστε στο κόμμα-«μεγαλομέτοχο» του κυβερνητικού συνασπισμού.

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα