Οικονομία

Η ELVIAL στη μεγαλύτερη έκθεση αρχιτεκτονικής και κατασκευών BAU του Μονάχου

Το κέντρο του Μονάχου, για ακόμη μια χρονιά, θα φιλοξενήσει το σημαντικότερο γεγονός της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών. H BAU είναι η μεγαλύτερη έκθεση στην Ευρώπη για τον κατασκευαστικό τομέα, με εκθέτες και επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο.

Η ELVIAL, καλύτερη από ποτέ θα παρουσιάσει τις νέες τεχνολογικές λύσεις που έχει αναπτύξει για την παγκόσμια αγορά, συμμετέχοντας για τρίτη χρονιά στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση.

Το περίπτερό της ELVIAL και φέτος θα περιμένει να καλωσορίσει όλους τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες της έκθεσης. Αν οι νέες τεχνολογίες, το design και η αξιοπιστία είναι πλέον συνώνυμα της ELVIAL, οι καινοτόμες λύσεις και τα νέα προϊόντα είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό της φετινής παρουσίας. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τα ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα, το υαλοπέτασμα FS50 ενώ δίπλα τους θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς το νέο σύστημα φυσούνας, η συρόμενη σκίαση, οι πόρτες και οι επενδύσεις κτιρίων Cladding Solutions.

Μαζί τους και οι άνθρωποι. Η ομάδα της ELVIAL θα βρίσκεται πλήρης στον χώρο του περιπτέρου για να συναντήσει από κοντά όλους τους παρευρισκόμενους και να παρουσιάσει μια εκτενή γκάμα προϊόντων και λύσεων.

 

 

Περισσότερα

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Α.Ε. και η ΔΙΒΙΠΕΚ Α.Ε. υπέγραψαν Μνημόνιο Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Επιχειρηματικό Πάρκο Κιλκίς

Στην υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για την αναθεώρηση του Ρυμοτομικού Σχεδίου προχώρησαν την Τρίτη 30 Μάϊου 2023, η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του Κυριάκου Βελόπουλου στην Γουμένισσα