Κοινωνία

Η ΕΛΒΙΑΛ προσφέρει σημαντική βοήθεια στο νοσοκομείο Κιλκίς

Σε μία σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε γιά λόγους ασφαλείας στο προαύλιο του ιδρύματος, την Πέμπτη 7.5.20 η διοίκηση του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών ευχαρίστησαν την Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου (ΕΛΒΙΑΛ) γιά την σημαντική προσφορά της σε πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό (δύο σύγχρονους αναπνευστήρες), γιά την περίθαλψη σοβαρών περιστατικών, και υγειονομικό υλικό για την προστασία και την καταπολέμηση της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Γιά λογαριασμό της EΛΒΙΑΛ στην εκδήλωση παρέστη ο διευθυντής εργοστασίου Παύλος Βαγιωνάς.

Παρέστησαν, επίσης, μέλη της τοπικής κοινωνίας. Τον κ. Βαγιωνά συνεχάρη ο διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Ανδρίτσος εξαίροντας την σημασία και αξία της προσφοράς και την γενναιοδωρία της οικογένειας του Δημήτρη Τζίκα, ως διοίκησης της εταιρείας.

Με αίσθημα ευθύνης η ΕΛΒΙΑΛ προβέυει στη δωρεά άλλων τριών σύγχρονων αναπνευστήρων για τον άμεσο εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Η EΛΒIAΛ επέλεξε εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσεως, να συμβάλει ως αρωγός των προσπαθειών της Πολιτείας, παραβλέποντας την όποια προϊοντική προώθηση και άλλους τρόπους προβολής. Συμμετέσχε, όμως, με όλες τις δυνάμεις της στην προσπάθεια γιά την κάλυψη των συγκεκριμένων ζητουμένων αναγκών, ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας, και την επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών κατά της πανδημίας.

Όπως σε ανάλογες περιόδους (capital controls=κεφαλαιακοί έλεγχοι) έτσι και σε αυτές τις κρίσιμες για την κοινωνία και την χώρα στιγμές, η EΛΒΙΑΛ επέλεξε με υπευθυνότητα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, εξασφαλίζοντας αρχικώς την οικονομική “θωράκιση” της εταιρείας, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα, προκειμένου να μην επιβαρύνει καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμό.

Με ευαισθησία απάλλαξε εργαζόμενους με χαρακτηριστικά ευπαθών ομάδων, καθιέρωσε την εργασία από το σπίτι, δημιουργώντας κατά περίπτωση τις κατάλληλες υποδομές, και έλαβε όλα τα μέτρα προληπτικής υγιεινής γιά την απρόσκοπτη συνέχεια όλων των παραγωγικών και διοικητικών λειτουργιών και υποχρεώσεων καθ΄ όλη την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων, χωρίς να προκύψει το παραμικρό πρόβλημα.

Με τον τρόπο αυτό εντατικοποίησε τους ρυθμούς, με άμεσο στόχο την εξυπηρέτηση των συνεργατών της κατά την διάρκεια των περιορισμών, αλλά δημιούργησε και το περιβάλλον γιά την επόμενη ημέρα και τις αυξημένες απαιτήσεις.

“Το δικό μας μέλλον”

Σε ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρονται και τα εξής:

“… Με εσωτερική οργάνωση, ανέπτυξε με εξαιρετική πρόοδο την short edition του ΝΕΟΥ web site, που καλύπτει πλέον αρκετά από τα θέματα του, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη γιά μία μοναδική εμπειρία περιήγησης του και γνωριμία με τα προϊόντα μας.

Επί πλέον, δημιουργήθηκαν νέες τεχνικές λύσεις και προσθήκες νέων κατασκευαστικών δυνατοτήτων στα δημοφιλή συστήματα, διευρύνοντας τον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των συνεργατών μας.
Τέλος, δημιουργήθηκαν εργαλεία αμεσότερης και ποιοτικότερης εξυπηρέτησης της παραγγελιοληψίας , νέοι τεχνικοί κατάλογοι συστημάτων κ.ά.

Τώρα και πάλι όλοι μαζί καλούμαστε να αποδείξουμε, ότι μπορούμε να παραμείνουμε ασφαλείς, ικανοποιώντας όμως παράλληλα τις καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις στον δρόμο για την μετάβαση στην κανονικότητα.

Η νέα περίοδος θα είναι ιδιαίτερη αλλά και δύσκολη, χωρίς αμφισβήτηση. Θα χρειαστεί όλοι μας να σκεφτούμε αλλά και να πράξουμε με επιχειρηματική αριστεία, να δημιουργήσουμε το δικό μας περιβάλλον”.-

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα