Οικονομία

Η ELVIAL μεγάλος χορηγός των αρχιτεκτονικών βραβείων “Δομές”

Σε μια όμορφη βραδιά στο αμφιθέατρο του μουσείου Μπενάκη λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, οι “ΔΟΜΕΣ” διοργάνωσαν την Τετάρτη 14 Ιουλίου την τελετή απονομής των ομώνυμων Βραβείων για το 2019.

Η Elvial ήταν αργυρός χορηγός υποστηρίζοντας έναν ετήσιο θεσμό που συμπληρώνει 10 χρόνια ανάδειξης της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής με κριτική επιτροπή κορυφαίους αρχιτέκτονες από όλο τον κόσμο.
Η υψηλή αισθητική και το μεγάλο κύρος της εκδήλωσης ήρθε σε πλήρη ισορροπία με τα χαρακτηριστικά της κορυφαίας Ελληνικής Βιομηχανίας Αλουμινίου.
Ήταν ο χώρος αλλά και το επίπεδο των προσκεκλημένων αυτό το οποίο εύκολα ανέδειξε την έμπνευση που υπερβαίνει τα όρια και συναντά την ελευθερία στα συστήματα ICONIC.

Συστήματα με μοναδικό Design που ενσωματώνει τεχνολογίες που κάνουν την διαφορά, προσφέροντας στους αρχιτέκτονες την ελευθερία να δημιουργήσουν με οδηγό την φαντασία τους χωρίς περιορισμούς.

Η Elvial θα συνεχίσει να υποστηρίζει κάθε ποιοτικά αναβαθμισμένη πρωτοβουλία στον χώρο και ειδικότερα αυτόν του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Περισσότερα

Επιστολή του Χ.Χατζημλάδη προς τον Κ.Χατζηδάκη για την αύξηση του ΦΠΑ των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής

Επιστολή απέστειλε ο προέδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη σχετικά με […]

Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]