Εκπαίδευση

Στις εγκαταστάσεις της ELVIAL μαθητές από το Γυμνάσιο Γυναικόκαστρου

Στο πλαίσιο του μαθήματος επαγγελματικού προσανατολισμού, 34 μαθητές Γυμνασίου μαζί με τη συνοδεία των καθηγητών τους, φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ELVIAL. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πρόγραμμα ενεργειών πολύπλευρης σύνδεσης της εταιρείας με την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και στήριξης της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την εταιρεία, για όλα τα μέτρα ασφαλείας τα οποία οφείλουν να εφαρμόζονται στο περιβάλλον μιας βιομηχανίας παραγωγής συστημάτων αλουμινίου και πιο συγκεκριμένα της ELVIAL και πληροφορήθηκαν από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για τις ευκαιρίες απασχόλησης στην εταιρεία καθώς και τα προσόντα που απαιτούνται για μια πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Μετέπειτα, ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου και ενημερώθηκαν για όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του αλουμινίου, την κατασκευή μητρών,  τη διέλαση, την επιφανειακή κατεργασία και τις ρομποτικές αποθήκες.

Συνειδητοποιώντας τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης σε ένα πραγματικό βιομηχανικό περιβάλλον τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, η ELVIAL διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Με τον τρόπο αυτό, επιδιώκει τη δημιουργία ενός μέλλοντος με προοπτικές και ελπίδες για τη νέα γενιά, επενδύοντας στους νέους και στηρίζοντας το όραμά τους.

Περισσότερα

Κάθετα αντίθετο με τη μετακίνηση των αποφοίτων μαθητών του γυμνασίου Βαπτιστή στο λύκειο Χέρσου το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Από τον δήμο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο σχετικά με τη μετακίνηση των αποφοίτων μαθητών του γυμνασίου Βαπτιστή στο […]

Δείτε ακόμα