Αθλητισμός

Ελπιδοφόρα μηνύματα από αθλητές του ΓΑΣΚ

Ιδιαιτέρως ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησαν δρομείς ταχυτήτων του ΓΑΣ Κιλκίς στην ημερίδα κλειστού στίβου, που διεξήχθη το Σάββατο 7.2.15 στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο («Παλαί ντε Σπορ») Θεσσαλονίκης.
Την σημαντικότερη επιτυχία σημείωσε ο Παύλος Παπαδόπουλος, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στα 60μ. παίδων με νέα μεγάλη ατομική επίδοση 7.26, την δεύτερη καλύτερη φετινή στην Ελλάδα, στην συγκεκριμένη κατηγορία, έναντι 7.43 της προηγούμενης.
Πολύ καλά τα πήγαν στο ίδιο αγώνισμα οι παμπαίδες α’ (15χρονοι) Παναγιώτης Μουτσουρίδης και Γιάννης Χαραλαμπίδης όπως και οι παμπαίδες β’ (13χρονοι) Ανέστης Νάνος και Στράτος Γρίβας, καθώς όλοι τους σημείωσαν νέες ατομικές επιδόσεις, χωρίς να τους πτοήσει το γεγονός, ότι συναγωνίσθηκαν αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας ανδρών.
Ειδικότερα ο Μουτσουρίδης σημείωσε 7.58 έναντι 7.80, ο Χαραλαμπίδης 7.69 έναντι 7.75, ο Νάνος 8.00 έναντι 8.19 και ο Γρίβας 8.33 έναντι 8.43.
Οι επιδόσεις αυτές αποκτούν πρόσθετη αξία σε σχέση με την παράμετρο του ότι η συμμετοχή των αθλητών σ’ αυτήν την ημερίδα είχε προπονητικό χαρακτήρια και όχι αγωνιστικό, σε μία σαφή ένδειξη δυνατοτήτων σημαντικής προόδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα