Αθλητισμός

Ελπιδοφόρα η αγωνιστική επανάκαμψη του Κ.Ζώτου

Ιδιαιτέρως ελπιδοφόρα κρίνεται η επανεμφάνιση του Κυριάκου Ζώτου στην αγωνιστική δράση ύστερα από μακρά απουσία καθώς προ τριμήνου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση μηνίσκου.

Ο Κιλκισιώτης ρίπτης εκ των κορυφαίων της χώρας στην σφαιροβολία και δισκοβολία και στέλεχος του συλλόγου «Αλέξανδρος-Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης συμμετείχε την Τετάρτη 22.1.20 σε διεθνή συνάντηση ρίψεων και άλματος εις μήκος κλειστού στίβου στην πόλη Νεβίζντυ της Τσεχίας και με καλύτερη βολή στα 18,91μ. που είναι και η καλύτερη φετινή του συνολικώς κατετάγη έκτος.

Λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα ο Κυριάκος Ζώτος αγωνίσθηκε σε άλλη μία αντίστοιχη συνάντηση στην Τσεχία στην πόλη Γιάμπλονετς όπου και με καλύτερη βολή στα 18,73μ. κατέλαβε την ίδια θέση.

Ο εκ Πεδινού καταγόμενος πρωταθλητής αν και με εμφανείς ακόμη τις συνέπειες της μετεγχειριτικής περιόδου έδειξε και στους δυο αγώνες οτι οδεύει προς πλήρη επανάκαμψη και είναι θέμα λίγου πλέον χρόνου η επάνοδός του στην αγωνιστική εκείνη κατάσταση που θα του επιτρέψει να διαδραματίσει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στα αγωνίσματά του.

Θα ακολουθήσει η συμμετοχή του σε ωρισμένες ακόμη «δυνατές» ημερίδες ή συναντήσεις εντός και εκτός συνόρων ενώ βασικό αντικειμενικό σκοπό του για την χειμερινή περίοδο αποτελεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου (28.1 και 1.3.20).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]