Γενικά

Ελπίδες για να μην κλείσουν τα δημοτικά σχολεία Γοργόπης και Τούμπας

Την αισιοδοξία του, ότι τελικώς δεν θα κλείσουν γιά το επόμενο σχολικό έτος τα δημοτικά σχολεία της Γοργόπης και της Τούμπας, εξέφρασε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που ετέθη από πλευράς του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Ιορδάνη Τσιτουρίδη.

Ερώτημα απολύτως εύλογο, καθώς η πρόσφατη συνάντηση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης με τους συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των εν λόγω σχολείων άφηνε περιθώρια γιά τέτοιου είδους σκέψεις.

Ο δήμαρχος πάντως εμφανίσθηκε αισιόδοξος, καθώς όπως ανέφερε, οι προγραμματικές θέσεις της νέας πολιτικής ηγεσίας διά στόματος του αρμοδίου υφυπουργού κ. Κουράκη, είναι προς την κατεύθυνση της μη αναστολής λειτουργίας υφισταμένων σχολείων, αν και δεν «έκρυψε» την δυσφορία του γιά την αντίθετη επ’ αυτού έγγραφη θέση του διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς Κώστα Ραμπίδη.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]