Γενικά

Η ΕΛΜΕ Κιλκίς στο συλλαλητήριο εν όψει εγκαινίων ΔΕΘ

Την συμμετοχή της στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης γιά αύριο, στην πλατεία Δικαστηρίων (ανδριάντας Ελευθερίου Βενιζέλου), με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα ανακοίνωσε η ΕΛΜΕ Κιλκίς.
Γιά την μετάβασή τους στον χώρο του συλλαλητηρίου τα μέλη της μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ναυλωμένο λεωφορείο της ΑΔΕΔΥ, που θα αναχωρήσει στις 4 το απόγευμα μπροστά από την πλατεία Ειρήνης.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ Κιλκίς καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ενώσουν τη φωνές τους και τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους τα σωματεία και τα συνδικάτα, στην μεγάλη πανεργατική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ, ενάντια στη συνεχιζόμενη πολιτική λιτότητας και περικοπών κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, τις διαθεσιμότητες-απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις, τα νέα φορολογικά χαράτσια κ.λπ.
Ήδη σχεδιάζονται 6500 νέες απολύσεις έως το τέλου του 2014, ενώ με το νέο σύστημα της «αξιολόγησης» επιχειρείται η δημιουργία μόνιμου μηχανισμού απολύσεων….
Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε».

Περισσότερα

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται, την Τετάρτη 28.2.24, οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, αντιτιθέμενοι […]

Δείτε ακόμα