Γενικά

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Τετάρτη η ΕΛΜΕ

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η ΕΛΜΕ Κιλκίς γιά την προσεχή Τετάρτη 2.4.14, στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς τις ώρες 9π.μ.-12.30μ.μ.
Οι διαμένοντες στην Θεσσαλονίκη καθηγητές μπορούν να αιμοδοτήσουν κατά το ίδιο διάστημα στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και ΑΧΕΠΑ.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«….Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα δώσουν αίμα να στείλουν τηλεομοιοτυπικώς (φαξ) στο τηλέφωνο της ΕΛΜΕ 23410-23169 την βεβαίωση για να γίνει έλεγχος των αποθεμάτων μας στην τράπεζα αίματος του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς.
Όπως έχουμε επανειλημμένως τονίσει, η επιτυχία της δημιουργίας ομάδων εθελοντών αιμοδοτών καθηγητών πάνω σε μόνιμη βάση στις ΕΛΜΕ και ο συντονισμός των ενεργειών μας σε επίπεδο ΟΛΜΕ, έχει ως στόχο:
-Την ευαισθητοποίηση των συναδέλφων μας στο πολύ σημαντικό θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και την εξασφάλιση της ενεργούς συμμετοχής τους,
-Τη συμβολή των εκπαιδευτικών στις αυξημένες ανάγκες αίματος της χώρας μας, που αφορούν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (π.χ. πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, νεφροπαθείς κ.ά.) ή περιπτώσεις έκτακτων κοινωνικών αναγκών (π.χ. πόλεμος, σεισμός κλπ) και
-Να είναι δυνατή η προσφορά αίματος στους συναδέλφους μας ή σε συγγενικά μας
πρόσωπα σε περιπτώσεις που αυτό είναι αναγκαίο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα