Αθλητισμός

Ελληνική πάλη χωρίς ….Καραγιάννη δεν γίνεται

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια πανελλήνια πρωταθλήματα πάλης χωρίς συμμετοχή Καραγιάννη Ευρώπου …δεν γίνεται.
Η ιστορία επαναλήφθηκε και φέτος με έξι στελέχη του να έχουν προκριθεί στα τελικά των πανελληνίων πρωταθλημάτων των κατηγοριών τους.

Ειδικότερα προκρίθηκαν:

-Στην κατηγορία ανδρών οι Γιώργος Αφκοπασβίλι (70κ.), Σάκης Παυλίδης (86κ.) και Στάθης Νταλατσίδης (125κ.).
-Στην κατηγορία εφήβων οι Θανάσης Καρατζιάς (66κ.) και Παύλος Κυριακίδης (84κ.)
-Στην κατηγορία παίδων ο Παναγιώτης Τσαπάρας.
Εξ άλλου, στελέχη του Καραγιάννη θα διεκδικήσουν το Σάββατο 28.3.15 την πρόκριση στα τελικά των πανελληνίων πρωταθλημάτων παμπαίδων α’ και παμπαίδων β’.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:
«…Αν γίνει και αυτό, ο σύλλογος φέτος θα συμμετάσχει και στα τέσσερα πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα ανεβάζοντας τον αγωνιστικό πήχυ ψηλά, με αύξηση όμως και των οικονομικών υποχρεώσεων λόγω μετακινήσεων, διατροφής και διαμονής.

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα θα διεξαχθούν των ανδρών στα Σέρρας στις 14.3.15, των παίδων στα Τρίκαλα στις 21.3.15, των εφήβων στις 4.3.15 στην Κοζάνη και των παμπαίδων μάλλον στον Ιλιον, στην Αθήνα.
Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και στον προπονητή Σάκη Παυλίδη, ενώ σε αυτούς που δεν προκρίθηκαν υπομονή-επιμονή, και το αποτέλεσμα θα έρθει.
Γιά όσους αναρωτήθηκαν γιατί δεν διεξήχθησαν φέτος αγώνες στον Εύρωπο, όπως κάθε χρόνο, ενημερώνουμε ότι υπήρχε η πρόθεση από την ομοσπονδία αλλά στάθηκε εμπόδιο η μη τακτοποίηση του φακέλλου αδειοδότησης του κλειστού γυμναστηρίου Ευρώπου από την τεχνική υπηρεσία του δήμου Ευρώπου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]