Αθλητισμός

Ελληνική επιτυχία στην ιππική αντοχή με …”άρωμα” Κιλκίς

Με ελληνική επιτυχία, με …”άρωμα” Κιλκίς, διεξήχθη το Σάββατο 20.10.18. στο Κιλκίς ο δεύτερος φετεινός διεθνής αγώνας ιππικής αντοχής επί αποστάσεως 80 χιλιομέτρων.

Η Ειρήνη Μητώνα με τον ίππο Αφροδίτη, στέλεχος του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς τερμάτισε πρώτη, σε 6.27.09 ώρες με δεύτερη την Βικτωρία Σχοινά με τον ίππο “Koheilan XIII-17 Salamon P” του ίδιου ομίλου με 6.27.10.

Στον αγώνα ανάπτυξης που ακολούθησε την Κυριακή 21 .10.18, νικητές αναδείχθηκαν στην κατηγορία Ε των 20 χιλιομέτρων Ευφημία Πανταζή του ΙΚΕΜ με τον ίππο “Ντεσπεράντο”, στην κατηγορία Δ των 40 χιλιομέτρων η Ευγενία Παπαδοπούλου με τον ίππο “Καβάλι” του ΙΟΚΙΛ και στην κατηγορία Γ των 60 χιλιομέτρων Κρυσταλλένια Σαραιδάρη του ΙΟΘ με τον ίππο “Ερμάκος Μετ”.

Οι συμμετέχοντες από τον ιππικό όμιλο Κιλκίς κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις.

Κατηγορία 60 χλμ.:
2η θέση για την Γιαννούλα Μητώνα με τον ίππο Greca

Κατηγορία 40 χλμ.:
1η θέση για την Ευγενία Παπαδοπούλου με τον ίππο Cavalli

5η θέση για τον Δημήτρη Μητώνα με τον ίππο Golden Spirit

6η θέση για τον Πολυχρόνη Παπαδόπουλο με τον ίππο Atac

και τερμάτισε επιτυχώς η Ζωή Κεμανίδου με τον ίππο Kassandra

Κατηγορία 20χλμ.:
2η θέση για την Μαρία Δρίνη με τον ίππο Francesco

4η θέση για τη Βικτώρια Σχοινά με τον ίππο Kalahan

και τερμάτισαν επιτυχώς η Φωτεινή Χωλίδου με τον ίππο Azar, ο Χρήστος Γιαμτσίδης με τον ίππο Spirit και η Καλλιόπη Δρίνη με τον ίππο Daisy.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]