Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Εσκεμένη έλλειψη τραπεζικής ενημέρωσης;

Λόγω κρούσματος νέου κορωνοϊού το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο Κιλκίς θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 29.10.20.

Το πληροφορηθήκαμε από “έγκυρη” πηγή και το παραθέτουμε, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες, που συναλλάσονται με το εν λόγω υποκατάστημα, ιδίως τώρα τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την ανάληψη συντάξεων και την εξώφληση φορολογικών οφειλών και λοιπων υποχρεώσεων.

Το παραθέτουμε, καθ΄ ότι αν το αφήναμε στην διεύθυνση του υποκαταστήματος, οι πολίτες απλώς… ακόμη θα περίμεναν ενημέρωση!

Τι περιμένει, δηλαδή, η διεύθυνση για να προβεί σε έγκαιρη ενημέρωση του κοινού να λάβει κάποια… άνωθεν “ειδική” πρόσκληση από την κεντρική διοίκηση της τραπέζης ή μήπως να ενημερώση… κατόπιν “εορτής” όταν δηλαδή παρέλθουν οι δύο τελευταίες εργάσιμες ημέρες του μήνα με ότι συνεπάγεται αυτό για τους συναλλασόμενους πολίτες.

Και αν στην διεύθυνση του υποκαταστήματος κακοφαίνεται η εκ μέρους μας επισήμανση αυτού του “στραβού”, δεν θα πρέπει να “ξεχνά”, ότι προορισμός κάθε μέσου ενημέρωσης δεν αποτελεί η αναφορά μόνο στα καλώς κείμενα και η προβολή αυτών.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]