Αθλητισμός

«Έλαμψαν» στα Σέρρας τα «αστεράκια» του ΓΑΣΚ σε ημερίδα κλειστού στίβου


Με την συμμετοχή περισσότερων των τριακοσίων αθλητών και αθλητριών των μικρών ηλικιακών κατηγοριών διεξήχθη το Σάββατο 21.2.15 με εξαιρετική επιτυχία η ημερίδα κλειστού στίβου που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών, στην κλειστή αίθουσα του εθνικού σταδίου Σερρών. Στην συνάντηση έλαβαν μέρος σύλλογοι, που «καλλιεργούν» τον στίβο από όλη την Μακεδονία και Θράκη.
«Η ιδιαιτέρως μεγάλη συμμετοχή, το πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού σε όλα τα αγωνίσματα και η υποδειγματική διοργάνωση (φώτο φίνις στους δρόμους) σε συνδυασμό με τα παιδικά χαμόγελα από την ικανοποίηση της νίκης και της προσπάθειας πλημμύρισαν την κλειστή αίθουσα και γέμισαν αισιοδοξία όλους τους παρευρεθέντες», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΓΑΣΚ, που έλαβε μέρος με δεκαεπτά μικρούς αθλητές και αθλήτριες των «ακαδημιών» του.
Θέσεις στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων τους κατέλαβαν οι Παναγιώτα Φαρμάκη, 5η με 9”07, & η Φανή Αβράμογλου, 8η με 9”10, στα 60 μ ΠΚ-Β , ο Αλέξανδρος Αλερού 6ος με 8”75 στα 60 μ ΠΠ-Β’, η Ελπίδα Αλερού 7η με 8”24 στα 50 μ προκορασίδων και η Βασιλική Καραμανίδου 7η στο με 3,53 μ στο άλμα εις μήκος προκορασίδων.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και τα μικρά “αστεράκια” του ΓΑΣ Κιλκίς που αγωνίστηκαν και χειροκροτήθηκαν : Μαρία Ντουμανίδου 10η με 6,59 μ στη σφαιροβολία ΠΚ-Β’, οι Βικτωρία Κυριάκου 10η με 9”14 και η Ελένη Λέφα 14η με 9”24 στα 60 μ ΠΚ-Β’, η Εβελίνα Ζάμσα 13η με 3,40 μ στο άλμεα εις μήκος προκορασίδων, ο Στέφανος Καραπαναγιωτίδης 18ος με 3,46 μ στο άλμα εις μήκος προπαίδων και η Σταυρούλα Δελήπαλτα με 10”31 στα 60 μ ΠΚ-Β’
Την αποστολή στους αγώνες συνόδεψε ο έφορος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς κ. Κυριάκος Αβράμογλου, οι προπονητές του συλλόγου Κώστας Μιναρετζής, Νάντια Μπουρλούκα και Μαρίνα Κανελιά αλλά και πολλοί γονείς.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]