Αθλητισμός

Εκτός τελικών με ψηλά το κεφάλι οι νεανίδες του Αίαντος

Μία νίκη και δύο ήττες στον όμιλο της φάσης των «16» του πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας της ήταν ο απολογισμός της πετοσφαιρικής ομάδας νεανίδων του Αίαντος Κιλκίς.

Το κιλκισιώτικο συγκρότημα ξεκίνησε την προσπάθειά του την Πέμπτη 7.3.19 με το υπέρτερο κατά την παρούσα συγκυρία αντίστοιχο της Ελπίδας Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, που, εκτός των άλλων, είχε και το πλεονέκτημα έδρας, μιάς και οι αγώνες διεξήχθησαν στο εκεί κλειστό γυμναστήτριο «Ι.Λεμονίδης». Ο Αίας υπέκυψε φυσιολογικά με 3-0.

Την επομένη διεξήχθη η συναρπαστική αναμέτρηση ΕΑ Λαρίσης-Αίαντος Κιλκίς, με τον εκπρόσωπο του κιλκισιώτικου πετοσφαίρου να «αγγίζει» το «θαύμα» της ανατροπής και πιθανής πρόκρισης, πριν ηττηθεί με αρκετή δόση ατυχίας με 3-1 σετ.

Έχοντας χάσει το «τραίνο» της πρόκρισης ο Αίας παρουσιάσθηκε την τρίτη ημέρα, Σάββατο 9.3.19, απαλλαγμένος από κάθε άγχος, κάτι που τον βοήθησε να σημειώσει την νίκη του επί της αξιόλογης Γαίας Δράμας με 3-0 σετ και να… κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η ομάδα του Κιλκίς κατετάγη τρίτη με τρεις βαθμούς και 4-6 σετ, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη πορεία στην επόμενη διοργάνωση (εκτός απροόπτων φυσικά).

Η σύνθεση:
Ναλπαντίδου, Καντίδου, Σοφ.Κώστογλου, Εμμανουηλίδου, Στ.Κώστογλου, Γεωργιάδου, Φούρα (ελεύθερη), Λαμπριανίδου, Σεχάι, Γεωργιάδου, Παπαδοπούλου, Βαμβάκα.

Το τεχνικό επιτελείο συγκροτούσαν ο προπονητής και καθοδηγητής Άγγελος Σοκλίδης και ο εκγυμναστής Ανδρέας Αβραμίδης.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα