Πολιτισμός

Εκτός ελέγχου ο Αρκάς στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου

Το “Πολιτιστικό Καλοκαίρι” του Δήμου Κιλκίς αγαπά την κωμωδία και ο Αρκάς είναι ένας από τους πιο αυθεντικούς εκφραστές της.

Η θεατρική παράσταση ‘’Εκτός Ελέγχου’’, που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, κάνει στάση το βράδυ του Σαββάτου στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου για να σκορπίσει άφθονο γέλιο σε όλη την οικογένεια.

Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής. O Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Γιώργος Γαλίτης, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά: Αθηνά Τριπόδη, Μανώλης Γκίνης, από ‘’Τα Καλύτερα μας Χρόνια’’ και ο Παντελής Καναράκης συνθέτουν έναν θίασο αξιώσεων και υπόσχονται μία μοναδική θεατρική εμπειρία.

Ο Αρκάς, ο σπουδαιότερος σκιτσογράφος και συγγραφέας της εποχής μας, με την καυστική του πένα, χαρίζει αφενός στους ηθοποιούς ολοκληρωμένους χαρακτήρες και εκπληκτικές ατάκες, και αφετέρου ένα θέαμα αδιάκοπου γέλιου και ανατροπών στο κοινό.

Η παράσταση αρχίζει στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]