Πολιτισμός

Εκθεσιακό περίπτερο του δήμου Κιλκίς στο “Κερνάμε Κιλκίς”

Από τον δήμο Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Αξιοσημείωτη υπήρξε η συμμετοχή του εκθεσιακού περιπτέρου του δήμου Κιλκίς στο  2ο φεστιβάλ γαστρονομίας ”Κερνάμε Κιλκίς”  που συνδιοργάνωσαν το ΕΒΕ Κιλκίς ο  δήμος Κιλκίς και η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο περίπτερο του δήμου Κιλκίς, που λειτούργησε κατά την διάρκεια του τετραημέρου από 2- έως 5.10.14 στον προαύλιο χώρο των κλειστών γυμναστηρίων, εκτέθηκαν όμορφες κατασκευές κούκλας στο πλαίσιο του 16ου διεθνούς φεστιβάλ κουκλοθεάτρου και παντομίμας του δήμου, αλλά και έντυπο ενημερωτικό υλικό του δεστιβάλ, του ΚΔΑΠΜΕΑ Κιλκίς και του κοινωνικού παντοπωλείου της κοινωνικής δημοτικής επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.).

Τον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κιλκίς επισκέφθηκαν  ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Δημήτρης Τσαντάκης, η πρόεδρος της ΚΔΕΚ Παρασκευή Ποζίδου – Αλεξανδρίδου, δημοτικοί σύμβουλοι, πολλοί επισκέπτες  και παιδιά».

 

Περισσότερα

Στα ‘’Ελευθέρια’’ του δήμου Κιλκίς μεταφέρεται η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων ‘’Σήκω ψυχή μου!… Εικόνες και μουσικές των προσφύγων του ’22″

O δήμος Κιλκίς εγκαινιάζει μια πολύ αξιόλογη συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη […]

Δείτε ακόμα