Πολιτική

Εκτελούνται οι εργασίες ανακατασκευής της νέας ΕΟ Κιλκίς-Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη σε σημεία του εργοταξίου κατασκευής του οδικού άξονα Νέας Σάντας-Ασσήρου πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης. Η επίσκεψη αποσκοπούσε στην επιτόπια ενημέρωση του κ.Βεργίδη για την πρόοδο των εργασιών καθώς και τα προβλήματα στην εκτέλεσή τους.

Ο κ. Βεργίδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο από τεχνικούς του έργου όσο και από τον μέτοχο της αναδόχου εταιρείας “Αναστηλωτική”, κ. Π. Μπράμη.

Ήδη οι εργασίες κατασκευής έχουν μεταφερθεί στο τμήμα που συπεριλαμβάνεται στα όρια του νομού Κιλκίς, αφού οι ανάλογες εργασίες στο τμήμα του νομού Θεσσαλονίκης έχουν ολοκληρωθεί. Οι παράγοντες της εταιρείας μέσα από τους πίνακες εργασιών-πληρωμών ενημέρωσαν τον κ. Βεργίδη για την πρόοδο των εργασιών εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για την έκβαση του μεγάλου έργου.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]