Κοινωνία

Εκστρατεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου στο δήμο Παιονίας γιά ορθή χρήση μάσκας και αντιβιοτικών

Μετά την επιτυχία της πρώτης φάσης της δράσης «Φοράμε μάσκα – Σταματάμε την μετάδοση» με τη διανομή δωρεάν προστατευτικών μασκών στους πολίτες του Κιλκίς, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς συνεχίζει την δράση στο δήμο Παιονίας.

Για την υλοποίηση της δράσης αυτής, αντιπροσωπεία μελών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και φαρμακοποιών του δήμου Παιονίας θα διανέμουν τις προστατευτικές μάσκες σε σταντ το οποίο θα στηθεί το Σάββατο 31.10.20, στο Πολύκαστρο στο χώρο της λαϊκής αγοράς από τις 9.30 έως τις 11.30 το πρωί και στη Γουμένισσα στο χώρο της λαϊκής αγοράς στο μεγάλο πλατάνι από τις 11.30 το πρωί έως τις 12.30 μετά το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνεται η διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών φαρμάκων. Κάθε μάσκα θα περικλείεται σε ατομική συσκευασία και στο πίσω μέρος της θα υπάρχουν οδηγίες για την ορθή χρήση της.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για τη σωστή χρήση της μάσκας και για την προστασία που παρέχει στη μάχη κατά της λοίμωξης COVID-19, καθώς και η ενημέρωση τους για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών φαρμάκων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.