Πολιτισμός

Εκστρατεία δήμου Κιλκίς με σκοπό τον εμπλουτισμό των σχολικών βιβλιοθηκών

Με κεντρικό σύνθημα ”Ένα βιβλίο από σένα” ο δήμος Κιλκίς, διά της αντιδημαρχίας κοινωνικής πρόνοιας, πολιτισμού, δόμησης και διαφάνειας ξεκινά τον τρέχοντα μήνα οργανωμένη εκστρατεία συλλογής παιδικών, εφηβικών βιβλίων καθώς και βιβλίων γενικού ενδιαφέροντος (επιστημονικού, ιστορικού, λογοτεχνικού περιεχομένου κ.α.) με σκοπό τον εμπλουτισμό των σχολικών βιβλιοθηκών του δήμου Κιλκίς.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«…Οι συμπολίτες μας, μπορούν να χαρίσουν καινούρια βιβλία ή να προσφέρουν σε καλή κατάσταση βιβλία που δεν χρησιμοποιούν, στον δήμο Κιλκίς και να συμμετάσχουν με αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια ενίσχυσης των σχολικών βιβλιοθηκών μας.

Τα βιβλία θα συγκεντρώνονται στο γραφείο του αντιδημάρχου κοινωνικής πρόνοιας, πολιτισμού, δόμησης και διαφάνειας και στο τμήμα πολιτισμού έως την Τρίτη 31 Μαρτίου τις εργάσιμες ημέρες από τις 09.00 έως τις 15.00 (δημαρχείο Κιλκίς – Γ. Καπέτα 17, πληροφορίες τηλ. 23413 52149, 23413 52209)…».

Η εκστρατεία συλλογής βιβλίων πραγματοποιείται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου που γιορτάζεται στις 2 Απριλίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα