Κοινωνία

Εκστρατεία αλληλεγγύης ανακοίνωσε η ΕΛΜΕ για τους Παλαιστίνιους

«Η απανθρωπιά, η βαρβαρότητα, η ιμπεριαλιστική θηριωδία δεν έχουν τελειωμό!
Μέχρι στιγμής 565 μαθητές έχασαν την ζωή τους, τουλάχιστον τρεις χιλιάδες τραυματίστηκαν και καταστράφηκαν ολοσχερώς 277 σχολεία
Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ Κιλκίς διοργανώνει εκστρατεία αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για βοήθεια, ιδιαίτερα στα παιδιά της Παλαιστίνης.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας συγκεντρώνονται τετράδια, μολύβια, γομολάστιχες, γραφική ύλη σε κάθε σχολείο προκειμένου να αποσταλούν από την ΕΛΜΕ στην γενική ένωση Παλαιστινίων εργατών. Αντιπροσωπεία της διοργανωτικής επιτροπής για την καμπάνια αλληλεγγύης θα μεταβεί στην Παλαιστίνη για να παραδώσει την βοήθεια που θα συγκεντρωθεί.
Το υλικό από κάθε σχολείο θα πρέπει να συγκεντρωθεί έως την Παρασκευή 10.10.14 στα γραφεία της ΕΛΜΕ Κιλκίς (Βυζαντίου 3, εργατοϋπαλληλικό κέντρο Κιλκίς, τηλ. 23410 23169).

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας