Κοινωνία

Εκστρατεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου σε όλα τα αστικά κέντρα του νομού γιά ορθή χρήση μάσκας και αντιβιοτικών

Στην δωρεάν διανομή περίπου δύο χιλιάδων προστατευτικών μασκών σε πολίτες των Κιλκίς, Πολυκάστρου, Αξιούπολης και Γουμένισσας, θα προχωρήσει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Η δράση «Φοράμε μάσκα – Σταματάμε την μετάδοση» θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς το Σάββατο 24.10.20, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, στην συμβολή της οδού Γ. Καπέτα με τον πεζόδρομο της οδού Καλούδη, δίπλα στους φωτεινούς σηματοδότες επί της 21ης Ιουνίου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα στηθεί περίπτερο από το οποίο θα γίνεται η διανομή των μασκών και ενημερωτικών φυλλαδίων γιά την ορθή χρήση των αντιβιοτικών φαρμάκων. Κάθε μάσκα θα περικλείεται σε ατομική συσκευασία, και στο πίσω μέρος της θα υπάρχουν οδηγίες γιά την ορθή χρήση της.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών γιά την σωστή χρήση της μάσκας και για την προστασία που παρέχει στη μάχη κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού, καθώς και η ενημέρωση τους για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών φαρμάκων.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και αντιπροσωπεία φαρμακοποιών.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα προσδιοριστούν οι ημερομηνίες για τις αντίστοιχες δράσεις στον δήμο Παιονίας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα προσδιοριστούν οι ημερομηνίες για τις αντίστοιχες δράσεις στον δήμο Παιονίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα