Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Εξοργιστική κωλυσιεργία

Ούτε σήμερα θα συζητηθεί η επίκαιρη ερώτηση, που θα κατατεθεί προς τον αρμόδιο υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη γιά το θέμα, που αφορά στο τμήμα της οδού Κιλκίς-Θεσσαλονίκης μεταξύ του κόμβου Ν.Σάντας και κόμβου Ασσήρου.

Ένα έργο υποδομής κομβικής σημασίας γιά τον νομό μας και τους κατοίκους του, που, δυστυχώς, «βαλτώνει» σε γραφειοκρατικού επιπέδου διαδικασίες, καθώς δεν συστήνεται μία σχετική επιτροπή, ώστε να δρομολογηθεί η παράταση της μελέτης, που αφορά στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, γιά να προχωρήσει η εργολαβιά, δεδομένου ότι ο εργολάβος είναι ήδη εγκατεστημένος.

Υπενθυμίζεται, ότι ουσιαστικώς είναι η τρίτη φορά, που η παρούσα ηγεσία του υπουργείου αναβάλλει την συζήτηση επί της σχετικής επικαίρου ερωτήσεως.

Την πρώτη υπό την μορφή απλής ερώτησης και τις άλλες δύο υπό την μορφή της επίκαιρης ερώτησης.
Κάτι, που έχει προκαλέσει βάναυσα τον ερωτήσαντα και επερωτήσαντα πολιτικό του νομού μας, και «Κύριος οίδε», πώς σκέφτεται ν’ αντιδράσει.

Πέραν, όμως, των αντιδράσεων σε πολιτικό επίπεδο, υπάρχει και η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας, που «βλέπει» ένα έργο υποδομής ζωτικής σημασίας με αναπτυξιακό χαρακτήρα, που θα βελτιώσει και την ποιότητα ζωής του, να κωλυσιεργεί γιά πολλοστή φορά στο πέρασμα των καιρών γιά τυπικούς, και όχι ουσιαστικούς λόγους.

Ας ελπίσουμε γιά το καλό όλων μας, ο κ. Λαφαζάνης να επιληφθεί του θέματος και να δώσει λύση.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Φωτοσχόλιο

Από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024

Δείτε ακόμα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]