Εξοργιστική κωλυσιεργία

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Ούτε σήμερα θα συζητηθεί η επίκαιρη ερώτηση, που θα κατατεθεί προς τον αρμόδιο υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη γιά το θέμα, που αφορά στο τμήμα της οδού Κιλκίς-Θεσσαλονίκης μεταξύ του κόμβου Ν.Σάντας και κόμβου Ασσήρου.

Ένα έργο υποδομής κομβικής σημασίας γιά τον νομό μας και τους κατοίκους του, που, δυστυχώς, «βαλτώνει» σε γραφειοκρατικού επιπέδου διαδικασίες, καθώς δεν συστήνεται μία σχετική επιτροπή, ώστε να δρομολογηθεί η παράταση της μελέτης, που αφορά στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, γιά να προχωρήσει η εργολαβιά, δεδομένου ότι ο εργολάβος είναι ήδη εγκατεστημένος.

Υπενθυμίζεται, ότι ουσιαστικώς είναι η τρίτη φορά, που η παρούσα ηγεσία του υπουργείου αναβάλλει την συζήτηση επί της σχετικής επικαίρου ερωτήσεως.

Την πρώτη υπό την μορφή απλής ερώτησης και τις άλλες δύο υπό την μορφή της επίκαιρης ερώτησης.
Κάτι, που έχει προκαλέσει βάναυσα τον ερωτήσαντα και επερωτήσαντα πολιτικό του νομού μας, και «Κύριος οίδε», πώς σκέφτεται ν’ αντιδράσει.

Πέραν, όμως, των αντιδράσεων σε πολιτικό επίπεδο, υπάρχει και η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας, που «βλέπει» ένα έργο υποδομής ζωτικής σημασίας με αναπτυξιακό χαρακτήρα, που θα βελτιώσει και την ποιότητα ζωής του, να κωλυσιεργεί γιά πολλοστή φορά στο πέρασμα των καιρών γιά τυπικούς, και όχι ουσιαστικούς λόγους.

Ας ελπίσουμε γιά το καλό όλων μας, ο κ. Λαφαζάνης να επιληφθεί του θέματος και να δώσει λύση.

Περισσότερα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]

Το φλουρί στον πρόεδρο

Το απόγευμα της Τρίτης 31.1.23, λίγο πριν την έναρξη της 2ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα. […]

Και «καμμένες» και… άσβηστες

Μάλλον δεν συνιστά και την καλύτερη τιμή στην μνήμη του θρύλου του αντάρτικου του Πόντου Ευκλείδη Κουρτίδη… ο φωτισμός του […]

Δείτε ακόμα