Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Εξόφληση γραμματίου

Είχε δεν είχε, τα κατάφερε πάλι ο Γιώργος Φώτης να επικεντρωθούν πάνω του τα «φώτα» της προσοχής στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, και μάλιστα σχεδόν από όλες τις πλευρές, υπηρεσιακές και παραταξιακές, με εξαίρεση την ελάσσονα μειοψηφία.

Και τούτο, διότι, σε ό,τι αφορά στα της υπηρεσίας είχαμε την ανακοίνωση πρωτοβουλιών γιά νομική δίωξη προς το πρόσωπό του από πλευράς του γενικού γραμματέα του δήμου Ιωάννη Ντάτου και από πλευράς δημοτικών παρατάξεων το ποιός θα τον χρεωθεί «ως εξόφληση γραμματίου».

Αν και, όπως ανέφερε ο Χ. Καραθόδωρος, απαντώντας στον «νονό» της έκφρασης Ι. Αλίρη, ότι «μπορεί κάποιος να εξοφλεί ένα γραμμάτιο, γιά το οποίο δεν έχει δώσει δραχμή (προφανώς… εννοεί ευρώ), ενώ την ίδια ώρα γιά την προηγούμενη διοίκηση, της οποίας ήταν μέλος και ο ίδιος, τα πάρε-δώσε μέσω διαδικτύου ήταν πάμπολλα, με τον εν λόγω πολιτικό μηχανικό «πολυκαστρινής καταγωγής».

Πάντως, εδώ που τα λέμε, την ίδια απορία την έχουν κι άλλοι, και ίσως να χρειασθεί η επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, γιά να λυθεί!

Περισσότερα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]

Δείτε ακόμα