Γενικά

Εκσυγχρονίζεται ο στόλος οχημάτων του δήμου Παιονίας

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του «Πράσινου Ταμείου», νομικού προσώπου υπό την εποπτεία του υπουργείου περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής, κατόπιν σχετικής πρότασης, ο δήμος Παιονίας εντάσσεται στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική αναζωογόνηση 2012 – 2015».

Η πίστωση ύψους 228.000 ευρώ αφορά στην χρηματοδότηση για την προμήθεια εξοπλισμού διαχείρισης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, στο πλαίσιο του «άξονα» με θέμα «Προστασία και ανάδειξη φυσικού περιβάλλοντος».

Το πακέτο εξοπλισμού για τον δήμο Παιονίας περιλαμβάνει ένα μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων, μία υπερκατασκευή πυρόσβεσης – πλύσης, έναν υδραυλικό χλοοκοπτικό βραχίονα με κεφαλή καταστροφέα και κλαδέματος, μία λεπίδα αποχιονισμού και έναν αλατοδιανομέα.

Η πρόταση καταρτίστηκε με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση και μέγιστη ασφάλεια των δημοτών σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού στόλου οχημάτων.

Κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Δημάρχου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν επαφές και συναντήσεις για την ένταξη και υλοποίηση της εν λόγω πρότασης. Παράλληλα υπήρξε καθοριστική η συμβολή του υφυπουργού παιδείας και θρησκευμάτων και βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Γεωργαντά, τον οποίο η δημοτική αρχή της Παιονίας ευχαριστεί θερμά για το συνεχές και αποτελεσματικό ενδιαφέρον του για τους δημότες της Παιονίας», όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]