Εξεταστής στις πανελλήνιες εξετάσεις τεκβον-ντο ο Γ.Λεμονίδης

Αθλητισμός /

Διενεργήθηκαν σε Θεσσαλονίκη (κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης) και Αθήνα (κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης) οι πανελλήνιες εξετάσεις της ελληνικής ομοσπονδίας τεκβον-ντο (ΕΛΟΤ) γιά την απόκτηση μαύρης ζώνης.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε τεχνική κατά υποθετικού αντιπάλου (πούμσε), τεχνικές ποδιών και χεριών, τεχνικές αυτοάμυνας από τα πούμσε (χόσινσουλ), ελεύθερες τεχνικές αυτοάμυνας (χάμπον κυορούγκι), αγώνα (κυορούγκι), θεωρία και θραύσεις (κυούπκα).
ΤΟΛΜΗ
Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν σε τρία γήπεδα (τερραίν) από έξι ομοσπονδιακούς εξεταστές, μεταξύ των οποίων και ο Κιλκισιώτης Γιώργος Λεμονίδης, που μετά την (συνεχιζόμενη επιτυχή σταδιοδρομία του ως προπονητής, διακρίνεται πλέον και σ’ αυτόν τον τομέα κάτι που δεν τιμά μόνο τον ίδιο και τον σύλλογό του, την Τόλμη Κιλκίς αλλά τον κιλκισιώτικο αθλητισμό γενικότερα.
Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος, εξετασθέντες από άλλους εξεταστές, και δύο αθλητές του ο 13χρονος Μελέτιος Αθανασιάδης και ο 12χρονος Νικόλαος Μελεκίδης, οι οποίοι και άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις.
Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν από την ομοσπονδία εντός των προσεχών ημερών.

Περισσότερα

Επανήλθε η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ – Τιμήθηκαν οι άνθρωποι της προσφοράς στον κορυφαίο θεσμό της Ένωσης

Παρουσία των εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο εστίασης […]

Δείτε ακόμα