Αθλητισμός

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών στον «Άθλο» Κιλκίς

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του «Άθλου» Κιλκίς διεξήχθησαν την Παρασκευή 7.6.24 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos, 21ης Ιουνίου 43 στο Κιλκίς.

Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική ομοσπονδία χορηγώντας επίσημα διπλώματα της αρμόδιας αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ για το Tea kwon do, ΠΟΚ για το kick boxing, ΠΟΜ για το Muay Thai.

Προϋπόθεση για την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και η γνώση της ανάλογης ύλης.

Οι αθλητές του συλλόγου εκτέλεσαν την ανάλογη υλη που αντιστοιχεί στην ζώνη που επιδιώξαν να παραλάβουν.

Αποτελούνταν από τα πούμσε, τεχνικές κινήσεων δίχως αντίπαλο, τεχνικές ποδιών – χεριών, κινησιολογία, ευλυγισία, θραύσεις, θεωρία και αγωνιστικό.

Ο συνολικός χρόνος για την απόκτηση της μαύρης ζώνης είναι τα έξι χρόνια με συνεχή άσκηση.

Συγχαρητήρια έδωσε ο προπονητής Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης μετά το πέρας των εξετάσεων σε όλους τους αθλητές–ριές μικρούς και μεγάλους για την άψογη εκτέλεση των ασκήσεων τους.

Ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης και ο πρόεδρος Αναστάσιος Μουτσάκης ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλουν με κοινό στόχο τα παιδιά.

Ευχαρίστησαν τέλος τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο τους και ακολούθησε μικρή γιορτή με την απονομή των διπλωματών των ζωνών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]