Αθλητισμός

“Έκρηξη” ΑΕ Πολυκάστρου με… κατάθεση δελτίων παικτών και παραίτηση προέδρου!

Το “καζάνι” της αντιπαράθεσης ΑΕ Πολυκάστρου – Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Παιονίας είχε… “πυρώσει” εδώ και καιρό.

Ήταν επόμενο να καταστεί αναπόφευκτη και η “έκρηξη”, από την στιγμή που τα πράγματα έφτασαν στο σημείο που να καταγγέλει ο ιστορικός σύλλογος του Πολυκάστρου “ανοικτή πολεμική” εναντίον του “σε όλα τα επίπεδα”.

Η “έκρηξη”, λοιπόν, σημειώθηκε με την εκ μέρους της ΑΕΠ αποστολή εξωδίκου προς την ΚΔΕΚ, όσον αφορά στην χρήση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, κατάθεση όλων των δελτίων των ποδοσφαιριστών της… πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ ομάδας ανδρών του συλλόγου στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Σιωνίδη και την υποβολή παραίτησης από τον πρόεδρο Χαράλαμπο Χρηστάκη, εν αναμονή της συνεδριάσεως του δημοτικού συμβουλίου, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5.12.19, και κατά την οποία θα συζητηθεί για άλλη μια φορά το επίμαχο θέμα.

Και είναι γεγονός, ότι η φίλαθλος κοινή γνώμη της περιοχής βρίσκεται “επί ποδός” εν αναμονή αυτής της συνεδριάσεως, από την έκβαση της οποίας στο εν λόγω θέμα θα κριθούν πολλά, σε σχέση με την περαιτέρω πορεία της ΑΕΠ.

“ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ συμπεριφορές”

Ειδικότερα, στην έγγραφη δήλωσή του, με αφορμή τα διαδραματισθέντα κατά το τελευταίο διάστημα, ο τελών υπό παραίτησιν πρόεδρος της ΑΕΠ Χαράλαμπος Χρηστάκης αναφέρει τα εξής:

Ξεκινώντας το καλοκαίρι και μαζεύοντας τα κομμάτια του εναπομείναντος έμψυχου υλικού με αγάπη και όραμα για την εξέλιξη των παιδιών που απαρτίζουν τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Πολυκάστρου, ήρθαμε σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και ενταχτήκαμε στο PAOK FC NETWORK.

Αυτό μάλλον δεν άρεσε σε κάποιους, και βγάζω αβίαστα αυτό το συμπέρασμα σήμερα μετά από τρείς μήνες, καθώς δεχόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο φρένο σε οτιδήποτε επιχειρούμε να πράξουμε.

Επειδή διαπιστώνω ότι τελούνται ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ συμπεριφορές οι οποίες θίγουν τα συμφέροντα του συλλόγου που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Πολυκάστρου, προτιθέμεθα να προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες πλέον, αφού με διαφορετικό τρόπο καθίσταται ανέφικτη η πραγματοποίηση βασικών και αντικειμενικών ενεργειών, προς κάθε έναν ο οποίος έχει συντελέσει στην πραγματοποίηση των παράνομων αυτών πράξεων.

Με άπειρο σεβασμό προς μικρούς και μεγάλους αθλητές, γονείς και φίλαθλο κόσμο αλλά και στην ΙΣΤΟΡΙΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ , ΘΕΤΩ την παραίτηση μου στην διάθεση του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε. Πολυκάστρου.

Με τιμή,
Ο πρόεδρος
Χαράλαμπος Α.Χρηστάκης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα