Πολιτική

Έκπληξη! Στο ψηφοδέλτιο ΝΔ του νομού Κιλκίς ο Νίκος Σαχπεκίδης!

Στο πρόσωπο του ιατρού καρδιολόγου Νικολάου Σαχπεκίδη αποτυπώνεται εν τέλει η έκπληξη στα ονόματα υποψηφίων βουλευτών για την εκλογική περιφέρεια του Κιλκίς από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από μέρους της πριν από λίγη ώρα.

Και τούτο διότι πλήν των λοιπών τεσσάρων υποψηφίων κ.κ Γεωργίου Γεωργαντά, Κωνσταντίνου Κιλτίδη, Αναστασίας Ανανιάδου και Αμαλίας Ξοπλίδου, οι οποίοι πρακτικώς είχαν “κλειδώσει” τα της υποψηφιότητας τους, την πέμπτη θέση καταλαμβάνει τελικώς ο κ. Σαχπεκίδης.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Σαχπεκίδης συμπεριλαμβάνονταν ευθύς εξ αρχής στους διεκδικητές των υποψηφίων ,όπως και οι κκ Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και Αλέξανδρος Πασιατάς ,που από πολλούς θεωρούνταν ,όπως είχε γράψει και ο “Μαχητής”, ότι είχαν το προβάδισμα στην κούρσα διεκδίκησης της πέμπτης υποψηφιότητας.

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου, η οποία όπως συμβαίνει πανελληνίως, έχει σημαντικό χαρακτήρα ανανέωσης, καθώς πέραν των δύο εμπείρων στελεχών με βουλευτική και κυβερνητική θητεία κ.κ Γεωργαντά και Κιλτίδη περιλαμβάνει και τρία νέα πρόσωπα τα οποία θα πολιτευθούν σε τέτοιο επίπεδο για πρώτη φορά και επίσης εχει ένα ακόμη γνώρισμα, ότι δεν περιλαμβάνει, όπως συνέβη και στην περίπτωση του “Κινήματος Αλλαγής”, υποψήφιο από την περιοχή της Παιονίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη