Κοινωνία

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα διοργανώνει η ΙΜ Γουμένισσας, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου

Η ιερά μητρόπολις Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως, και Πολυκάστρου ανέλαβε και φέτος όπως κάθε χρόνο την διοργάνωση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος με επίκεντρο το χώρο του γυμνασίου-λυκείου. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν υποστηρικτική φροντίδα.
Στο σχετικό ενημερωτικόι δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«….Πιό συγκεκριμένα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως το τέλος Μαίου, μετά τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος του Σχολείου, ο φιλόλογος και η μαθηματικός θα είναι στη διάθεση των υποψηφίων για τις ανώτατες σχολές, προκειμένου να προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους και την πολυετή διδακτική τους πείρα. Διετέθησαν προς τον σκοπό αυτό κατόπιν αιτήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως υπό του αρμόδιου διευθυντού του γυμνασίου δύο αίθουσές του προς χρήσιν.

Δίδεται έτσι η ευκαιρία στα παιδιά μας, τόσο της Γουμένισσας όσο και της γύρω περιοχής, που χρειάζονται μιάν επιπλέον επιμορφωτική προσπάθεια και δεν έχουν την ευχέρεια να προσφύγουν σε άλλα επαγγελματικά φροντιστήρια, να αξιοποιήσουν χωρίς απολύτως καμία οικονομική επιβάρυνση την προσφερόμενη δυνατότητα.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την γραμματεία της ιεράς μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως, και Πολυκάστρου, στο τηλέφωνο 2343043333.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έφιππη Νέα Δημοκρατία

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2023 είχα γράψει για τον μεγάλο κίνδυνο του Μητσοτάκη να μετατραπεί από μία σχετικά ικανοποιητική […]