Γενικά

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών δημοτικού στο δημαρχείο Παιονίας

Στο πλαίσιο του μαθήματος της μελέτης περιβάλλονντος «Μαθαίνω για τον δήμο μου και τις υπηρεσίες του», τα παιδιά της τρίτης τάξης του 1ου δημοτικού σχολείου Αξιουπόλεως επισκέφτηκαν την Τρίτη 25.11.14 το δημαρχείο όπου στην αίθουσα συνεδριάσεων τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και συνομίλησε μαζί τους.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΙΟΝΙΑΟι μαθητές υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του δημαρχείου και την αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές εξέφρασαν με το δικό τους μοναδικό και αυθόρμητο τρόπο τις ιδέες τους, τα προβλήματά τους και τις ανάγκες όλων των μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Παιονίας.

Ο κ. Γκουντενούδης με τον πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Ιωάννη Παπαδόπουλο και τον αντιδήμαρχο διοικητικών & οικονομικών υπηρεσιών, διαφάνειας, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Λάζαρο Ευθυμιάδη, τον πρόεδρο ΔΕΥΑΠ Αθανάσιο Τζούρτζο, τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Πολυκάστρου Παναγιώτη Γκαντίδη και υπαλλήλους του Δήμου, άκουσαν με προσοχή τα παιδιά «επιβραβεύοντας την φαντασία και τις καινοτόμες ιδέες που μπορεί να αποκομίσει ο δήμος από τους μικρούς μαθητές», όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, που καταλήγει ως εξής:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΙΟΝΙΑ«…Τέλος ο δήμαρχος αφού ρώτησε τους μικρούς μαθητές πως φαντάζονταν το δημαρχείο αλλά και την αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ζήτησε να γράψουν μία έκθεση για το τι θα ήθελαν από τον δήμο Παιονίας και τι νομίζουν ότι λείπει από την Αξιούπολη. Τις εκθέσεις αυτές ζήτησε μόλις γραφτούν να του παραδοθούν διότι για τον κ. Γκουντενούδη προτεραιότητα έχει πάντα ο πολίτης κάθε ηλικίας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]