Γενικά

Εκπαιδευτική εξόρμηση σε επισκέψιμο καστανεώνα

Ο συμβουλευτικός σταθμός νέων, το γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων , το γραφείο σχολικών συμβούλων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς και η αντιδημαρχία κοινωνικής πρόνοιας και πολιτισμού του δήμου Κιλκίς σε συνεργασία με το γραφείο περιβαλλοντικής αγωγής της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και τον όμιλο « Οι Φίλοι της Φύσης» διοργανώνουν σε ημερήσια εξόρμηση γιά τις 8 Νοεμβρίου 2014 στην Καστανερή και ειδικότερα σε επισκέψιμο καστανεώνα της οικοτεχνίας «Γλυκομαγεία».
Η εξόρμηση αποσκοπεί στην γνωριμία με το Πάικο, το μεγαλύτερο καστανοδάσος της χώρας και προβολή της φυσικής ομορφιάς που ενισχύει την ψυχική υγεία και ενδυναμώνει την έννοια της συνεργασίας και της συνύπαρξης. Γνώση και ψυχαγωγία σε διαδρομές φυσικής αναψυχής, σε μονοπάτια που οδηγούν στο ποτάμι καθώς και γευσιγνωσία προϊόντων θα αποτελέσουν μέρος της δράσης.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 10 το πρωί μπροστά από την πλατεία Ειρήνης για τους εκπαιδευτικούς που θα μετακινηθούν από το Κιλκίς και στις 9 το πρωί μπροστά από την διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, για όσους εκπαιδευτικούς θελήσουν να μετακινηθούν από τη Θεσσαλονίκη.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, (21ης Ιουνίου 141, 5ος όροφος), στο γραφείο συμβουλευτικού σταθμού νέων ή στο γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων έως και την 1μμ της Δευτέρας 4.11.14. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει μετακίνηση και φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας