Κοινωνία

Η εκδρομή στο Λονδίνο του κέντρου ξένων γλωσσών Π.Τοκατλίδου

Η εκδρομή που δεν θα θέλαμε να τελειώσει ποτέ…
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 9.7.14 η εξαήμερη εκδρομή των κέντρων ξένων γλωσσών Π.Τοκατλίδου.
Οι μαθητές και συνοδοί και καθηγητές είχαν την ευκαιρία να επισκευθούν σημαντικά αξιοθέατα, όπως British Museum, London Eye, Chelsea, Madame Tussaud’s, Buckingham Palace, London dungeon/cruise, Camden / Bricklane markets , Οxford¬ street, Hyde Park, Regent’s Park, London Bridge, Tower Bridge, Victoria & Albert museum, Science museum, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Earl’s court, και να βιώσουν από πολύ κοντά την καθημερινότητα της αγγλικής πρωτεύουσας, καθώς η εκδρομή δεν είχε μόνο εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αλλά πρόσφερε και άφθονη διασκέδαση.
Ένα ταξίδι αναψυχής και περιήγησης, μιάς και περπατώντας στην «καρδιά» του Λονδίνου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με την αγγλική κουλτούρα και να δουν από κοντά αξιοθέατα, επισφραγίζοντας έτσι γνώσεις που αποκτήθηκαν με τα χρόνια στο φροντιστήριο.
Τα ΚΞΓ «Π.Τοκατλίδου» υπόσχονται να επαναλαμβάνουν ετήσια αυτό το υπέροχο ταξίδι δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές τους να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο ζωής. Αποκτήστε φέτος δικαίωμα συμμετοχής για το επόμενο ταξίδι με την εγγραφή σας από 1η Σεπτεμβρίου. Βρείτε μας στο www.facebook.com/tokatlidou.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα