Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Των εκλογών μικρά-μικρά

-Κατά περισσότερους από διακόσιους σταυρούς υπερτέρησε ο Σισμανίδης του Τονικίδη στην πόλη του Κιλκίς ενώ το υψηλότερο ποσοστό το συγκέντρωσε στον «δικό» του πρώην δήμο Πικρολίμνης με 59,19%.

-Πάντως στον «καποδιστριακό» πρώην δήμο Γαλλικού, η «κούρσα» μεταξύ των δύο κρίθηκε στο «φωτοφίνις» με τον Τονικίδη να υπερισχύει με μόλις ένδεκα ψήφους!

-«Έπιασε» στο σύνολο του δήμου Κιλκίς επτά και κάτι τοις εκατό, όμως στον «καποδιστριακό» πρώην δήμο Μουριών η Λαϊκή Συσπείρωση σημείωσε την χειρότερη εκλογική επίδοσή της, με μόλις 1,88%.

-Δύο οι πρωτιές του Σισμανίδη στον πρώτο γύρο. Μία στο ποσοστό ψήφων και μία στα τοπικά συμβούλια καθώς ο συνδυασμός του πρώτευσε στην μεγάλη πλειοψηφία τους.

-Πρώτη σε ψήφους στον περιφερειακό συνδυασμό της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας η Ευθυμία (Φαίη) Λιαρετίδου, στην …πρώτη κάθοδό της στον πολιτικό και δη αυτοδιοικητικό στίβο! Μόλις στα 21 της!

-Το ίδιο ισχύει και γιά την κατά τι μεγαλύτερη (26 ετών) Αναστασία (Νατάσα) Σωτηριάδου, που πρώτευσε πανηγυρικώς σε σταυρούς προτίμησης στον συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια».

-Σκέτος …«γρίφος» έως την ώρα εκτύπωσης της εφημερίδας ο αριθμός ψήφων όλων των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, πολύ δε περισσότερο των πρωτευσάντων. Πάντως, γιά τον δήμο Κιλκίς ήταν «ηλίου φαεινότερη» η πρωτιά του Θόδωρου Βαφειάδη, του συνδυασμού του Σισμανίδη.

-Σε όλους τους νομού της περιφέρειας Κ.Μακεδονίας ο Ιωαννίδης είδε …με τα «κυάλια» την «πλάτη» του Τζιτζικώστα, και μόνο στο Κιλκίς «τερμάτισε» ελάχιστα πίσω από αυτόν, αφού προηγουμένως βρέθηκε προς στιγμήν και στην «κεφαλή» της «κούρσας».

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα