Πολιτική

Ο Θέμης Ανθρακίδης εκλέχτηκε στην επιτροπή ποιότητας ζωής

Σε δημόσια ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2.2.20, εξελέγη τακτικό μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής δήμου Κιλκίς ο δημοτικός σύμβουλος Θεμιστοκλής Ανθρακίδης από τη δημοτική παράταξη “Δήμος Αξιών”.

Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος είκοσι επτά δημοτικοί σύμβουλοι. Ο κ. Ανθρακίδης συγκέντρωσε 20 ψήφους και εκλέγεται τακτικό μέλος στην επιτροπή ποιότητας ζωής ενώ ο επικεφαλής του “Δήμου Αξιών” Παύλος Τονικίδης και ο Θεόδωρος Βαφειάδης εκλέγονται ως αναπληρωματικά μέλη της εν λόγω επιτροπής με 14 και 9 σταυρούς προτίμησης αντίστοιχα.

Η εκλογή νέων και αναπληρωματικών μελών στην επιτροπή ποιότητας ζωής προέκυψε μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων και την παραίτηση ενός δημοτικού συμβούλου από το δημοτικό συνδυασμό “Δήμος Αξιών”.

Η θητεία της εννιαμελούς επιτροπής ποιότητας ζωής θα διαρκέσει έως τις 6.11.21.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]