Εκλέχτηκε η γραμματεία του Κινήματος Κιλκίς

Πολιτική /

Συνήλθε την Κυριακή 31.5.15, στο Κιλκίς η ομάδα πρωτοβουλίας δήμου Κιλκίς για την ανάδειξη της προσωρινής συντονιστικής γραμματείας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών δήμου Κιλκίς.
Από τον διάλογο που αναπτύχθηκε μεταξύ των μελών της ομάδας πρωτοβουλίας, τους προβληματισμούς που τέθηκαν, τόσο για την πορεία του Κινήματος τοπικά όσο και πανελλαδικά και ύστερα από διαβούλευση, αναδείχθηκαν στην συντονιστική γραμματεία οι Γιώργος Εγγλέζος, Σούλα Ευσταθιάδου, Σάκης Μιχαηλίδης, Γιώργος Παναγιωτίδης και Γρηγόρης Παναγιωτίδης.
«Η συντονιστική γραμματεία συνεπικουρούμενη από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού στις τελευταίες εκλογές, Τάσο Ασβεστόπουλο, Αλεξάνδρα Στεφανίδου, Σάκη Τριανταφυλλίδη, αναλαμβάνει τον συντονισμό των δράσεων του κινήματος και την διενέργεια του προσυνεδριακού διαλόγου, μέχρι την διεξαγωγή του συνεδρίου και την εκλογή των όποιων οργάνων αποφασιστεί να δημιουργηθούν, ενώ αναλαμβάνουν να βοηθήσουν στην ανάδειξη της αντίστοιχης γραμματείας στον δήμο Παιονίας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Ντο θ΄εφτάμεν τον παρά και τον πολλά τον βίον, το Κάππα-Κάππα–Έψιλον ας όλεν το καλίον»

Το Κιλκίς επισκέφτηκε ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής κλιμακίου στο οποίο συμμετείχαν η Θεανώ […]

Δείτε ακόμα