Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αδιανόητο

Βάσει των ισχυουσών διατάξεων σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε εκλογές τα ταμειακώς εν τάξει μέλη.

Όσα έχουν εκκρεμότητες ως προς την καταβολή των συνδρομών, παραμένουν στους συλλόγους ως ανενεργά μέλη, μη έχοντα το ανωτέρω δικαίωμα.

Από εκεί και πέρα δεν τίθεται σε καμμία περίπτωση θέμα διαγραφής κανενός, όσον αφορά στην ιδιότητα του απλού μέλους του συλλόγου, και όταν ακούγεται σε κάποιους από αυτούς κάποιοι να θέτουν τέτοιο θέμα, τότε «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας», ή, πιό απλά, ανακύπτει θέμα σωστής λειτουργίας των εν λόγω συλλόγων.

Και προκαλεί, αν μη τι άλλο, δυσάρεστη έκπληξη το να πλανώνται τέτοιες θέσεις και απόψεις σε πολιτιστικούς φορείς του μεγέθους και επιπέδου της «Τέχνης», που υποτίθεται ότι έχει προ πολλού υπερβεί τα στενόχωρα όρια μιάς μίζερης εσωστρέφειας, που επί δεκαετίες ταλανίζει τούτο τον τόπο.

Εν όψει, λοιπόν, των εκλογών σ’ αυτόν τον ξεχωριστό στο κιλκισιώτικο πολιτιστικό γίγνεσθαι φορέα, ας καταστεί σαφές και ανεπίδεκτο παρερμηνείας, ότι διαγραφή νοείται μόνο γιά μέλος διοικητικού συμβουλίου ή μέλους άλλου οργάνου του συλλόγου, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το καταστατικό του.

Διαγραφή απλού μέλους, από άλλα μέλη είναι απλώς …αδιανόητη.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα