Αθλητισμός

Β.Χατζηαποστόλου: «ο Β.Γραμμένος θα κερδίσει τις εκλογές της ΕΠΟ»

Μιλώντας στον ARENA FM 89,4 ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Βασίλης Χατζηαποστόλου είπε: «Ο Γραμμένος θα κερδίσει σίγουρα τις εκλογές, γιατί έχει μαζί του τις περισσότερες Ενώσεις και έχω να στείλω ένα μήνυμα στον Γιώργο τον Καλαντζή, που κατεβαίνει αντίπαλός του ότι θα συντριβεί και είναι κρίμα γι αυτόν, γιατί τον ξέρω καλά, ήμασταν νομάρχες σε διαφορετικές περιοχές και γνωριζόμαστε καλά.

Μου τηλεφώνησε και μένα, για να με δει, θέλοντας να διερευνήσει τις προθέσεις μου για τις εκλογές και να με συναντήσει, αλλά πρέπει να κατάλαβε ότι είμαι με τον Γραμμένο και η συνάντηση δεν έγινε ποτέ. Η μοναδική σχέση που είχε με το ποδόσφαιρο ο Καλαντζής ήταν η παρουσία του στο Ντα Λουζ, στην Πορτογαλία για το EURO, καμία άλλη σχέση δεν έχει, άρα πώς θέλει να διοικήσει και να τον εμπιστευθούν οι ενώσεις;»

Για την «επόμενη μέρα» με Γραμμένο:

-«Πρέπει να φανεί συμπαγής η νέα διοίκηση που θα προκύψει, να μην υπάρχουν κραδασμοί, αφού θέλουμε την ισονομία και την εξυγίανση, με τη συμπεριφορά και τα έργα τους. Με ενοχλεί το ότι η τρόικα θέλει να ελέγχει την ΕΠΟ, ακόμη και σε ανελαστικές δαπάνες, αυτό το «καπέλωμα» δεν πρέπει να το δεχθεί ο Γραμμένος, όπως και τη διοίκηση της διαιτησίας από τους… απέξω. Ακόμη, δεν μπορεί να δεχόμαστε μέντορα τον Βασάλο, από τη Μάλτα, όπου έχουν έδρα όλες οι εταιρίες Στοιχήματος και το ποδόσφαιρό τους είναι πολύ πιο κάτω από το δικό μας. Αυτός θα μας ελέγξει; Ποιος είναι αυτός;»

Για την υποψηφιότητα Καλαντζή:
«Απ΄ ότι είδα, ορισμένοι που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και εάν η ΝΔ μπήκε σε αυτή τη διαδικασία κάνει λάθος γιατί ο Καλαντζής δεν έχει καμία τύχη. Πιστεύω ότι θα πάρει λιγότερες ψήφους από τις 16 που δεν ψηφίζουν Γραμμένο. Κάποιοι, δεν θα τον ψηφίσουν…»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]