Γενικά

Στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου οι εκλογές στο ΕΒΕ Κιλκίς

Η εκλογική επιτροπή του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς ανακοινώνει ότι οι εκλογές για την ανάδειξη είκοσι ενός (21) συνολικά, αιρετών μελών με κατανομή εδρών (τμήμα εμπορικό 6, τμήμα υπηρεσιών 7, τμήμα μεταποίησης 8), του νέου διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου, θα διεξαχθούν στις:

• 2 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο, με ώρα έναρξης ψηφοφορίας την 10η πρωινή και λήξη την 7η απογευματινή, στο κέντρο πολιτισμού στο Πολύκαστρο του δήμου Παιονίας.

• 3 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή, με ώρα έναρξης ψηφοφορίας την 10η πρωινή και λήξη την 7η απογευματινή, στο κατάστημα του επιμελητηρίου στο Κιλκίς.

• 4 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα, με ώρα έναρξης ψηφοφορίας την 9η πρωινή και λήξη την 6η απογευματινή, στο κατάστημα του Επιμελητηρίου στο Κιλκίς.

Έχει αναρτηθεί κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών που καταχωρίσθηκαν στα μητρώα έως και τις 3 Δεκεμβρίου 2016 στον πίνακα ανακοινώσεων του επιμελητηρίου για ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.

Τα μέλη του επιμελητηρίου μπορούν να ενημερώνονται για το τμήμα κατάταξής τους και τις οικονομικές τους υποχρεώσεις από τις υπηρεσίες του επιμελητηρίου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η προθεσμία εξόφλησης των οικονομικών υποχρεώσεων (έως και το προηγούμενο από τις εκλογές έτος) λήγει στις 23.10.17.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα