Αθλητισμός

«Έκλεισε» μία δημιουργική και αποδοτική χρονιά γιά τον Άθλο

Προπονητική ημερίδα με την οποία ολοκλήρωσε την περίοδο δραστηριότητας 2015-16, διοργάνωσε ο Αθλος Κιλκίς.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19.6.16 στο ιερό παρεκκλήσιο.
Συμμετέσχε όλη η αγωνιστική ομάδα καθώς και τα παιδιά των μελών του διοικητικού συμβουλίου που είχαν μία εισαγωγή στο άθλημα του τεκβον-ντο με ελαφριά προπόνηση εξάσκησης με στόχους και ελαφρά αγωνιστική δοκιμασία με αντίπαλο.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας ανταλλάχθηκαν απόψεις και ιδέες γιά την νέα αγωνιστική περίοδο. Ακολούθησε γεύμα σε πολύ «ζεστό» και φιλικό κλίμα χάρη και στην προσφορά δύο αρνιών από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γεώργιο Τσαρτσάλη.

Μετά το πέρας της προπόνησης οι αθλητές και η διοίκηση μετέβησαν στην λίμνη του χωριού. Ακολούθησε επίσκεψη στο κατάστημα του μέλους του διοικητικού συμβουλίου Παναγιώτη Νικολαίδη, όπου όλοι κεράστηκαν καφέ, χυμό και γλυκίσματα, ενώ οι μικροί αθλητές έπαιξαν ηλεκτρονικά και επιτραπέζια παιχνίδια.
Μετά το πέρας την συνάντησης ο προπονητής Κωνσταντίνος Πουντζουκιδης δήλωσε ότι ήταν «μια πολύ όμορφη ημέρα και ένα πολύ όμορφο τέλος μιας πολύ εποικοδομητικής χρονιάς για τον σύλλογο.

Ημέρα στην όποια οι αθλητές «δέθηκαν», έπαιξαν προπονήθηκαν και γευμάτισαν μαζί» χαρακτηρίζοντας τέτοιες εκδηλώσεις ως πολύ σημαντικές στην σφυρηλάτηση ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας μεταξύ όλων των πλευρών παρ’ όλο που το άθλημα είναι ατομικό. Επίσης ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Νικολαΐδη για την πρόσκληση, τον πρόεδρο του συλλόγου Κιλκίς Δημήτριο Γιαννουλάκο για αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία του και τον Γιώργο Τσαρτσαλη για την δωρεά του αλλά και όλους όσους παραβρεθήκαν εκεί. Το «ραντεβού» γιά την νέα περίοδο ορίσθηκε γιά τον Σεπτέμβριο με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα