Πολιτική

«Έκλεισε» η Αναστασία Ιακωβίδου για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Βρέθηκε τελικά μετά από πολλές επαφές και προτάσεις η γυναίκα υποψήφια για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του «Μαχητή» η οικονομολόγος και μέλος της οικονομικής επιτροπής της ΝΟ.ΔΕ. Κιλκίς Αναστασία Ιακωβίδου από την Μεγ.Στέρνα καταλαμβάνει την θέση της γυναίκας υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το νομό Κιλκίς.

Να σας θυμίσουμε ότι η Αναστασία Ιακωβίδου διετέλεσε και ειδική σύμβουλος επί δημαρχείας Βαγγέλη Μπαλάσκα στο δήμο του Κιλκίς.

Στις κρούσεις που έκανε σε γυναίκες υποψηφίους στη Νέα Δημοκρατία απάντησαν αρνητικά οι Ντίνα Συμεωνίδου, η Σόνια Συμεωνίδου, η Νατάσσα Σωτηριάδου και η Γαρουφαλιά Καρβουνιάρη, ενώ λίγες πιθανότητες αποδοχής και συμμετοχής στο στο ψηφοδέλτιο παρουσίασε η πρόταση της κ. Αθανασίας Λιάρτση να συγκροτηθεί δυνατό ψηφοδέλτιο με την συμμετοχή του Γιώργου Γεωργαντά, του Γιώργου Συμπιλίδη, του Βαγγέλη Μπαλάσκα, του Κώστα Γιαννόπουλου και της ίδιας, κάτι που στο τέλος αππορίφθηκε.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]