Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Η εκκρεμότητα

Στις 27 του μηνός θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψηφιότητες όλων των περιφερειακών συμβούλων, ανάμεσα στους οποίους, και αυτοί της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, του συνδυασμού του νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Μάλιστα, εξ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχει συστήσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους και εν δυνάμει υποψηφίους, να αποφύγουν κινήσεις που προκαταλαμβάνουν την επίσημη ανακοίνωση, καθώς, εκτός των άλλων, υπάρχει σε εκκρεμότητα το θέμα της αύξησης του αριθμού των υποψηφίων κατά 50% σε σχέση με τον αριθμό των εδρών και της ποσόστωσης φύλου από το 30% στο 40% που μπορεί να επιφέρει ανακατατάξεις.

Κάτι που σημαίνει, ότι στον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου θα παρελάσουμε χωρίς …υποψηφίους του Τζιτζικώστα!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά την ανανέωση χρωμάτων στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Φωτοσχόλιο

Από την πολιτική εκδήλωση της ΔΕΕΠ της ΝΔ Κιλκίς το μεσημέρι της Κυριακής 22.3.26

Δείτε ακόμα