Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Εκκωφαντικές» απουσίες

Πολλές οι «ηχηρές» παρουσίες εκπροσώπων της τοπικής διοίκησης και των δύο βαθμών καθώς και φορέων και συλλόγων από όλο το φάσμα της ζωής του δήμου Κιλκίς στην παρουσίαση του απολογισμού πεπραγμένων ή λογοδοσίας της διοίκησής του για το δεύτερο εξάμηνο του 2019, από τον δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη, την Κυριακή 23.2.20, στο συνεδριακό κέντρο.

Όμως, σημειώθηκαν και δύο «εκκωφαντικές» απουσίες.

Η μία ήταν του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παύλου Θωμαΐδη. Στην περίπτωσή του εύλογη η απορία αφού αυτός ήταν αρμόδιος για την σύγκλιση αυτής της ειδικής συνεδρίασης, την αποστολή της σχετικής πρόσκλησης προς όλους και τον συντονισμό της συνεδρίασης.

Και είναι ο μόνος αυτός αρμόδιος να απαντήσει σ’ αυτήν την απορία.

Η δεύτερη «εκκωφαντική» απουσία, χωρίς επίσημη εξήγηση, ήταν αυτή της Κατερίνας Γιαννακούλα – Ζιούτα. Εδώ τίθεται ένα ερώτημα:

Μήπως η απουσία της αντιδημάρχου καθαριότητος οφείλεται στην πληροφόρησή της, ότι στην συνεδρίαση θα έδινε το «παρών» (όπως και έγινε) ο πρώην δήμαρχος (και πρώην νομάρχης) Ευάγγελος Μπαλάσκας, με τον οποίο βρίσκεται… «στα μαχαίρια»;

Περισσότερα

ΦΩΤΟΣΧΟΛΙΟ

Συνάντηση Γιάννη Τόδα με τον Χάρη Δανιηλίδη

«Παραιτήσου»

Την τιμητική τους είχαν την εβδομάδα που μας πέρασε στον πολιτικό «στίβο» του νομού μας η απαίτηση παραιτήσεων. Εν αρχή […]

ΦΩΤΟΣΧΟΛΙΟ

Από το ανοιχτό κάλεσμα με τον πολίτη στο επίκεντρο #opencoffee_kilkis

Δείτε ακόμα