Κοινωνία

Επείγουσα έκκληση βοήθειας για νήπιο ενός έτους

Απο σπάνια νεοπλασματική ασθένεια στα μάτια πάσχει νήπιο ηλικίας ενός έτους ο Διογένης Παλαιολόγου απο το Κιλκίς. Η πάθηση διαγνώσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης και για την αντιμετώπιση της κρίθηκε ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ή ΑΜΕΣΗ διακομιδή του παιδιού σε ειδικό θεραπευτικό κέντρο της Λωζάνης της Ελβετίας.

Τόσο ο ΕΟΠΥΥ όσο και το κέντρο αυτό δεν καλύπτουν όλο το κόστος θεραπείας για την οποία απαιτείται ένα υπέρογκο για τις δυνατότητες της οικογένειας χρηματικό ποσό, ενώ το «ραντεβού» για την εισαγωγή του παιδιού έχει ορισθεί για την Πέμπτη 11.6.17.

Η οικογένεια απευθύνει δραματική έκκληση προς όλους τους συμπολίτες για βοήθεια ώστε να καταστεί δυνατή η σωτήρια θεραπευτική αγωγή. Παρακαλούνται θερμώς όλοι όσοι μπορούν να συνεισφέρουν:

– Να καταθέσουν ΑΜΕΣΩΣ το όποιο χρηματικό ποσό μπορούν στον αριθμό λογαριασμού GR 810171580000/6580-128571-203 της Τραπέζης Πειραιώς.

Περισσότερα

Τα αποκαλυπτήρια προτομής Αντιπτέραρχου (Ι) Περικλή Στεφανίδη που έπεσε στο καθήκον πριν από ένα χρόνο

Σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αντιπτέραρχου Περικλή Στεφανίδη στην […]

Δείτε ακόμα