Εκδρομικό περίπατο διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Κούπας

Εκδρομικό περίπατο σε μαγευτικές τοποθεσίες της περιοχής διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Κούπας. Ο περίπατος, συνολικής διάρκειας περίπου πέντε ωρών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8-8-20, με ώρα εκκίνησης 9 το πρωί.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, με ευθύνη του καθενός.
Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
“Η εκδρομή έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 8 Αυγούστου και αυτό ελπίζουμε να διεκολύνει τη συμμετοχή ιδιαίτερα και όσων θα έρθουν από τη Γερμανία ή άλλες χώρες του εξωτερικού, αγαπημένοι μας συγχωριανοί, ομογενείς και μετανάστες, μέλη ή απλώς φίλοι του Συλλόγου και του χωριού μας.
Σημείο Αφετηρίας : Στην βρύση Κουρίτα στην είσοδο του χωριού και ώρα 9:00πμ.
Πορεία μέσω του Συμμαχικού Δρόμου, μέχρι την δροσερή Πηγή στη θέση Πάντινα, κοντά στον βράχο του Κόρακα (Ράπα αλ Κούρμπου).
Στάση στην ίδια Πηγή (Πάντινα) για ξεκούραση και κολατσιό με ψωμοτύρι και δροσισμένα στο νερό καρπούζια + ντομάτες.
Επιστροφή μέσω του δρόμου που οδηγεί στη θέση Μεγάλος Ήλιος (Σουόρι Μάρι/ Σουρμάρι).
Βαθμός Δυσκολίας Περιπάτου: Χαμηλός/ σχετικά ήπιος δρόμος.
Εξοπλισμός/ τρόφιμα: Ενδείκνυνται οι συμμετέχοντες να φορούν αθλητικά παπούτσια + μακρύ παντελόνι + καπέλο. Επίσης ενδείκνυται να φέρουν μαζί τους ατομικό παγούρι/μπουκάλι νερό+ ατομικό κολατσιό (ψωμοτύρι ή άλλο).
Εκτιμώμενος χρόνος ολοκήρωσης του εκδρομικού περιπάτου: Περίπου 5 ώρες.
Συμμετοχή: Ελεύθερη / με ατομική ευθύνη του κάθε συμμετέχοντα.
Κόστος Συμμετοχής: Συμμετοχή ελεύθερη/ χωρίς κόστος. Ο Σύλλογος θα διαθέσει τα συνοδευτικά του κολατσιού φρούτα (καρπούζι/ντομάτα), στην άνω Πηγή (Πάντινα)
Αυτονόητα η διοργάνωση τελεί υπό την επιφύλαξη ότι στο μεταξύ δεν θα χρειαστεί να ληφθούν νέα μέτρα για τον covid-19. Σε τέτοια περίπτωση θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση”.