Κοινωνία

Επιτυχής εκδρομή συλλόγου συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Επιτυχία σημείωσε η εκδρομή του συλλόγου συνταξιούχων των ΟΤΑ Κιλκίς και Παιονίας σε Ξάνθη και Καβάλα.

Το πνεύμα που επικράτησε αποδίδεται με γλαφυρότητα στο ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

Επιτυχής η εκδρομή των συνταξιούχων των ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας σε Ξάνθη και Καβάλα.

Να σκεφτεί κανείς ότι το πούλμαν ήταν υπερπλήρες και υπήρχε μεγάλος αριθμός στην αναμονή μην τυχόν και δεν έρθει κάποιος από αυτούς που δήλωσαν.

Για τον λόγο αυτό δέχθηκε οξεία κριτική ο πρόεδρος Κώστας Πινέλης, γνωστός για τις «συντηρητικές απόψεις» του και την παραδοσιακή «Θρακιώτικη τσιγκουνιά», γιατί δε μίσθωσε και δεύτερο πούλμαν.

Την χαρούμενη ατμόσφαιρα, τα καλαμπούρια, την γενικά καλή διάθεση, διέκοψε πρόσκαιρα η επίσκεψη στην παλιά πόλη της Ξάνθης, εκεί όπου μελαγχόλησαν όσοι την επισκέπτονταν πρώτη φορά.

Όπου ο αείμνηστος δήμαρχος Φίλλιπος Αμοιρίδης, που χαρακτηρίστηκε αναμορφωτής της πόλης της Ξάνθης, διέσωσε την παλιά πόλη και μια σειρά άλλα παραδοσιακή-ιστορικά κτίρια.

Για τον λόγο αυτό τιμήθηκε από την πόλη του με το στήσιμο αντριάντα. (Η σύγκριση με το τι δεν έκαναν οι δήμαρχοι του Κιλκίς με τέτοια κτίρια και γενικά η όψη της πόλης είναι που σε μελαγχολεί).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]