Γενικά

Εκδήλωση του συλλόγου τριτέκνων Πολυκάστρου γιά την αντιμετώπιση της βίας στο σχολείο και στο σπίτι

«Πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας στο σχολείο και στο σπίτι-Ολυμπιακές αξίες, ο ρόλος του αθλητισμού», είναι το θέμα εκδήλωσης, που διοργανώνει ο σύλλογος τριτέκνων Πολυκάστρου, σε συνεργασία με το παρατηρητήριο πρόληψης σχολικής βίας και εκφοβισμού της περιφερειακής διεύθυνσης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κ.Μακεδονίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24.5.15, στο κέντρο πολιτισμού και πληροφόρησης Πολυκάστρου, με ώρα έναρξης 11 το πρωί, και σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
– Χαιρετισμοί
– Προβολή βίντεο
– Ποιήματα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας από μαθητές της έκτης τάξης του 3ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου.
– Σενάριο με θέμα «Νίκησε την βία, μόνο με φιλία» από τους μαθητές της έκτης τάξης του τρίτου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου.

– Τραγούδι για τη πρόληψη της Βίας από τους μαθητές των τετάρτης και έκτης τάξεως του 3ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου: « Μη φοβάσαι το Νταή».
– Παρουσίαση αεροβικής χορογραφίας, από τις μαθήτριες της έκτης τάξης του 3ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου.
– Ομιλία με θέμα «Πρόληψη και αντιμετώπιση της Βίας στο σχολείο και στο σπίτι».
Ομιλητής ο Αλέξανδρος Κόπτσης, σχολικός σύμβουλος και συντονιστής παρατηρητηρίου πρόληψης σχολικής βίας & εκφοβισμού περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
– Ομιλία με θέμα: «Ολυμπιακές αξίες, ο ρόλος του αθλητισμού …»
Ομιλήτρια Ελισάβετ Μυστακίδου, ασημένια ολυμπιονίκης στο άθλημα του τεκβον-ντο.
-Συζήτηση

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]