Πολιτισμός

Περίσσεψαν θετική ενέργεια και καλή διάθεση στην εκδήλωση της πινακοθήκης της «Τέχνης»

Ξεχωριστή η ημέρα η Κυριακή 18.10.20 γιά όσους βρέθηκαν στην γιορτή της μοναδικής πινακοθήκης του νομού, στην πινακοθήκη της «Τέχνης», στο Μεταλλικό.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων και τα εξής:

« … Μπορεί οι επιδημιολογικές συνθήκες να μας ανάγκασαν να αναβάλουμε δύο φορές την εκδήλωση, ο ηλιόλουστη ημέρα, όμως, και τα μέτρα προστασίας που τηρήσαμε, μας έγιναν «σύμμαχοι».

Θετική ενέργεια, χαμόγελα, καλή διάθεση, παιδικές φωνούλες, ευφάνταστες δημιουργίες και «ζεστή» καρδιά.

Υπέροχες, όπως πάντα, οι ξεναγήσεις της υπεύθυνης της πινακοθήκης της Τέχνης, Μαίρης Σαραντοπούλου, εξαιρετικά τα εικαστικά εργαστήρια του Χαρίτωνα Παπαδόπουλου, με τις απίστευτες κατασκευές των παιδιών, τρυφερή και παραστατική η αφήγηση της Μάρθας Αραβίδου με τον «αλυσοδεμένο ελέφαντα», «αλέγκρα» και χαρούμενη η παρουσία μελών του τμήματος «λάτιν» της «Τέχνης», και όχι μόνο, υπό την καθοδήγηση της Άννας Αρκούδη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελενίτσα, την Αγγελική, το Γιάννη, τον Όμηρο, τον Βασίλη, φίλους της «Τέχνης», που ήταν κοντά μας όπου χρειάσθηκε,

Σας ευχαριστούμε για όλα μέσα από την καρδιά μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας γιά τον Μάιο του 2021, ελπίζοντας χωρίς νέο κορωνοϊό… για πάντα!»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα